پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی - تحقیق مقاله پروژه
پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی
پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید برخی از اسلایدها:رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شودانواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم رژیم غذایی رگولار:راهنمای برنامه ریزی :  باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد. موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار: لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی...

 پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید

 

برخی از اسلایدها:

رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):

تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شود
انواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم
رژیم غذایی رگولار:
راهنمای برنامه ریزی :
 باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد.
موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد
بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار:
لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )
لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی مصرفی ؛ مانند استفاده از رژیم غذایی پرکالری یا کم کالری
تغییر در میزان مصرف یک یا چند ماده مغذی مانند استفاده از رژیم غذایی پرپروتئین ( سوختگی ، فقر پروتئینی و...)یا کم سدیم ( هیپرتانسیون )
افزایش یا کاهش مواد غذایی پرحجم ، مانند کاربرد رژیم غذایی محدود از فیبر یا پر فیبر
تغییر در تعداد وعده های غذایی ( حالات بالینی که منجر به بی اشتهایی توام با افزایش نیاز بدن به مواد مغذی می شود.
 
 

 



قیمت: 10,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت در مورد میکروسکوپ نوری


پاورپوینت در مورد آشنایی با استان خراسان رضوی-تحقیق دانش آموزی


پاورپوینت در مورد سازمان و قوانین آموزش و پرورش ايران


پاورپوینت در مورد مهاربندهای لوله های آب و فاضلاب پروژ پایانی کارشناسی مهندسی عمران گرایش آب و فاضلاب


نمونه سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها


تحقیق درباره پستهای انتقال وتوزیع برق و مهمترین سوالات همراه با جوابهای آزمون استخدامی اپراتوری پستهای انتقال


پاورپوینت درمورد شناخت ویروسهای کامپیوتری.پروژه پایانی مهندسی کامپیوتر تمام گرایشها


پروژ کار آفرینی در موردشرکت بسته بندی حبوبات و خشکبار


پاورپوینت در مورد تجهیزات ایمنی و انتخاب تجهیزات حفاظت فردی در کارگاهها و محیطهای صنعتی


تحقیق در مورد قالبهای برش


تحقیق در مورد استفاده از یک مدل انتشار استوانه‏ای جهت ردیابی هدف‏ در شبکه‏ های حسگر بی‏سیم


پاورپوینت در مورد صله ارحام-تحقیق دانش آموزی


کاربرد فناوری نانو در خودرو سازی


تحقیق در مورد خوردگی میکروبی-تحقیق دانش آموزی و دانشجویی



کلمات کلیدی :رژیم غذایی رگولار کاربرد رژیم مایع موارد کاربرد رژیم رژیم مایع رقیق مصرفی مانند استفاده غلیظ دیسفاژی لزوم محتوای انرژی غذایی رژیم غذایی مانند استفاده غذایی بیمارستانی کاربرد رژیم رژیم مایع برنامه ریزی nbsp nbsp غذایی رگولار غذایی پرکالری مایع رقیق غذایی رگولار تغییر بیماران استفاده افزایش بیمارستانی کاربرد پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی رژیم غذایی رگولار کاربرد رژیم مایع موارد کاربرد رژیم رژیم مایع رقیق مصرفی مانند استفاده غلیظ دیسفاژی لزوم محتوای انرژی غذایی رژیم غذایی مانند استفاده غذایی بیمارستانی کاربرد رژیم رژیم مایع برنامه ریزی nbsp nbsp غذایی رگولار غذایی پرکالری مایع رقیق غذایی رگولار تغییر بیماران استفاده افزایش بیمارستانی کاربرد
سایر محصولات