تحقیق درباره زعفران 100ص - تحقیق مقاله پروژه
تحقیق درباره زعفران 100ص
تحقیق درباره زعفران 100ص

تحقیق درباره زعفران 100ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل: WORD نوع فایل : doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )  تعداد صفحات : 100 صفحه  قسمتی از متن  doc :  تاريخچه زعفرانزعفران با نام علمي كركوس ساتيوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقيان Iridaceae  مي باشد. در برخي منابع، مثلا در  دائره المــعارف آمريكانا   Americana Encyclopedia   ذكر شده است كه اين كلمه از كريكوس Corycus كه نام منطقه اي در سيليسيا Cilicia واقع در شرق مديترانه مي باشد گرفته شده است. عده اي مبداء زعفران را ايالت قديم ماد ايران مي دانند، برخي از محققين نيز خاستگاه زعفران را در منطقه وسيعتري از كره زمين شامل يونان، تركيه، آسياي صغير و ايران مي دانند.ايرانيان ضمن صدور زعفران به بسياري از نقاط جهان باستان، خواص آن را به يونانيها، روميها، چينيها و اقوام سامي  از جمله عربها معرفي كردند و شيوه زراعت آن را در سده هاي اول تا چهارم هجري به امم اسلامي پيرامون مديترانه آموختند. به اين ترتيب كه نخستين زعفران زارها به وسيله ايرانيان تبعيد شده توسط معاويه در نواحي شام داير شدند، سپس كاشت زعفران در شمال افريقا  و اندلس (اسپانياي اسلامي) وصقليه (سيسيل) رواج يافت و اقوام ايراني همچون رستميان و بنوطبري در انتقال فرهنگ زعفرانكاري  مؤثر بودند.          مستندات تاريخي بيانگر اين واقعيت است كه ايرانيان از روزگاران كهن به زر و زعفران علاقه و توجهي بليغ داشته اند به طوري كه در جشن ها و سرور ها و مجالس بزم و نشاط مانند عروسي ها و اعياد، يا استقبال از بزرگان و زائران زر و زعفران نثار قدمها مي كردند. در برپايي با شكوهتر اين گونه آئين ها،  ضمن آذين بندي و آينه بندان، سكه هاي زرين و سيمين را به همراه زعفران  و گل و نقل بر سر عروس و داماد يا شخصيتهاي مورد نظر، و گاهي همه حاضران در اين گونه مراسم  مي ريختند. در برخي ازمراسم زعفران را به تنهايي، يا همراه با مشك وعنبر و عود دود مي كردند و گلاب مي پاشيدند.            درعصرهخامنشيان زعفران براي تزئين گرده هاي نان ومعطر كردن خوراكها به كار مي رفته است. فرديناند يوستي ضمن شرح زندگاني داريوش نوشته است: ((شاه ايران تن خود را روغني معطر مي ماليد كه عبارت بود از مخلوط...

تحقیق درباره زعفران  100ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

 

فرمت فایل: WORD

 

نوع فایل : doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

 

 

تعداد صفحات : 100 صفحه

 

 قسمتی از متن  doc :

 

 تاريخچه زعفران

زعفران با نام علمي كركوس ساتيوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقيان Iridaceae  مي باشد. در برخي منابع، مثلا در  دائره المــعارف آمريكانا   Americana Encyclopedia   ذكر شده است كه اين كلمه از كريكوس Corycus كه نام منطقه اي در سيليسيا Cilicia واقع در شرق مديترانه مي باشد گرفته شده است. عده اي مبداء زعفران را ايالت قديم ماد ايران مي دانند، برخي از محققين نيز خاستگاه زعفران را در منطقه وسيعتري از كره زمين شامل يونان، تركيه، آسياي صغير و ايران مي دانند.

ايرانيان ضمن صدور زعفران به بسياري از نقاط جهان باستان، خواص آن را به يونانيها، روميها، چينيها و اقوام سامي  از جمله عربها معرفي كردند و شيوه زراعت آن را در سده هاي اول تا چهارم هجري به امم اسلامي پيرامون مديترانه آموختند. به اين ترتيب كه نخستين زعفران زارها به وسيله ايرانيان تبعيد شده توسط معاويه در نواحي شام داير شدند، سپس كاشت زعفران در شمال افريقا  و اندلس (اسپانياي اسلامي) وصقليه (سيسيل) رواج يافت و اقوام ايراني همچون رستميان و بنوطبري در انتقال فرهنگ زعفرانكاري  مؤثر بودند.          

مستندات تاريخي بيانگر اين واقعيت است كه ايرانيان از روزگاران كهن به زر و زعفران علاقه و توجهي بليغ داشته اند به طوري كه در جشن ها و سرور ها و مجالس بزم و نشاط مانند عروسي ها و اعياد، يا استقبال از بزرگان و زائران زر و زعفران نثار قدمها مي كردند. در برپايي با شكوهتر اين گونه آئين ها،  ضمن آذين بندي و آينه بندان، سكه هاي زرين و سيمين را به همراه زعفران  و گل و نقل بر سر عروس و داماد يا شخصيتهاي مورد نظر، و گاهي همه حاضران در اين گونه مراسم  مي ريختند. در برخي ازمراسم زعفران را به تنهايي، يا همراه با مشك وعنبر و عود دود مي كردند و گلاب مي پاشيدند.            

درعصرهخامنشيان زعفران براي تزئين گرده هاي نان ومعطر كردن خوراكها به كار مي رفته است. فرديناند يوستي ضمن شرح زندگاني داريوش نوشته است: ((شاه ايران تن خود را روغني معطر مي ماليد كه عبارت بود از مخلوط روغن آفتاب گردان كه در پيه شير پخته و با زعفران و شراب خرما تهيه ميشد)). در دوره پارتها زعفران ايران به يونان و روم مي رفت، بعدا چين هم از مشتريان زعفران ايران شد. در عصر ساسانيان كاشت زعفران در قم و بون نيز رايج گرديد و مرغوبيت محصول آنها شهرت يافت. در همان روزگار زعفران در پرداخت كاغذهاي گران قيمت كاربرد پيداكرد، اما پيشتر از آن محلول  زعفران به عنوان مركب تحريراستفاده مي شد،وتا قرنها بعددرتركيب مركبهاي تحرير مرغوب به كار مي رفته است. از انواع مركب زعفراني كم رنگ و پر رنگ (از زرد كمرنگ تا قرمز خونين) براي نوشتن عنوان فرمانها و نامه هاي سلاطين و خليفگان و امرا، و همچنين در تحرير عنوانها و سرفصلهاي كتب و رسالات و نيز در تذهيب و تشعير ، و در تصوير ها و نقوش حواشي و متن استفاده مي شده است. افزون بر اينها در تحرير دعاهاي مقدس و همچنين تعويذ ها و طلسم هاي خاص  بر روي كاغد و پارچه و گاهي كفن، مركب زعفران به كار مي رفته است .        

در منابع پهلوي زعفران با نام پارسي (كركم) ثبت شده است. در يك ترجمه بندهش زعفران جزو اسپرغم ها يا عطرها يا گياهان خوشبوي به حساب آمده، و در ترجمه ديگري از اين كتاب، زعفران در شمار گياهان رنگ كننده پارچه ذكر شده است. كلمه زعفران يك واژهء عربي يا احتمالا معرب است كه ريشه و وجه اشتقاق آن ناشناخته مانده، گو اينكه در منابع غربي براي اين كلمه و كلمه  كركم  مبناي سومري  عنوان شده است. اين نظر قابل تامل در صورتي به واقعيت نزديك است كه مبدا سومريان از نواحي زعفران خيز ايران باشد، يا بتوان آنها را همان بوميان رانده شده از ايران زمين، پس از هجوم آرياهاي دامدار و شبان پيشه پنداشت.  



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

گزارش تخصصی سرپرست مدرسه شبانه روزی موضوع :بررسی مسائل و مشکلات دانش آموزان خوابگاه و تلاش برای رفع آنها


گزارش تخصصی همه آموزگاران :راهکارهای بهبود وضعیت تدریس ریاضی در دوره ی ابتدایی


گزارش تخصصی درس ورزش و تربیت بدنی : تقویت مهارت طناب زنی در دانش اموزان با روش های مناسب


گزارش همه دبیران و آموزگاران : استفاده از طرح همیار معلم برای افزایش سطح علمی دانش آموزان


برنامه سالانه طرح تعالی مدیریت کیفیت مدار در 8 محور


گزارش تخصصی سرپرست مدرسه شبانه روزی موضوع :بررسی مسائل و مشکلات دانش آموزان خوابگاه و تلاش برای رفع آنها


دانلود پوشه کار معلم


دانلود جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی بر اساس طرح تدبیرسال 97-98


تقویم اجرایی پروژه مهر طرح تدبیر سال تحصیلی 1397-1398


دانلود جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی سال 97-98 براساس طرح تدبیر


گزارش تخصصی مدیر مدرسه و معاون مدرسه چگونگی کاهش تعداد غائبین در مدرسه به کمک روش های خلاقانه و پیشنهادات حرفه ای


برنامه سالانه طرح تعالی مدیریت کیفیت مدار در 8 محور


گزارش تخصصی آموزگار ابتدایی : برطرف سازی مشکل پرخاشگری یکی از دانش آموزان با راهکارهای مناسب


گزارش تخصصی دبیر ریاضی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه


دانلود فیلم اموزشی تعمیرلامپ کم مصرف


گزارش تخصصی معاون مدرسه منظم کردن و شاد سازی زنگ تفریح برای دانش اموزان با روش های مناسب


گزارش همه دبیران و آموزگاران : استفاده از طرح همیار معلم برای افزایش سطح علمی دانش آموزان


دانلود جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی سال 96-97 براساس طرح تدبیر


اموزش زبان انگلیسی


گزارش تخصصی معاون آموزشی :علاقمند کردن همکاران مدرسه به درس پژوهی با روش های مناسب


گزارش تخصصی درس دین و زندگی چگونگی علاقه مند نمودن دانش آموز به درس دین و زندگی با روشهای خلاقانه


گزارش تخصصی ادبیات فارسی هشتم باموضوع : نقد و بررسی ساختار کتاب فارسی پایۀ هشتم


گزارش تخصصی دبیر دین و زندگی دبیرستان ومتوسطه:تقویت تربیت دینی دانش آموزان با روش های مناسب


گزارش تخصصی دبیر ورزش چگونگی علاقمند کردن دانش آموزان به ورزش و فعالیت های بدنی با روش های خلاقانه


گزارش تخصصی چگونه توانستیم با انجام راهبردهای آموزشی مشکل نارساخوانی دانش آموز سوم را کاهش دهیم


گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه : جلوگیری از مدرسه گریزی یکی از دانش آموزان با راهکارهای مناسب


گزارش تخصصی درس ورزش و تربیت بدنی : تقویت مهارت طناب زنی در دانش اموزان با روش های مناسب


گزارش تخصصی دبیر عربی چگونگی علاقمند کردن دانش آموزان به درس عربی


گزارش تخصصی دبیر علوم تجربی نقش آزمایشگاه دررشد خلاقیت دانش آموزان


گزارش تخصصی معلم چندپایه : چگونگی تقسیم فرصت یادگیری در کلاسهای چند پایه مقطع ابتدایی


گزارش تخصصی مدیر مدرسه : افزایش مشارکت اولیاء در امور آموزشی ، پرورشی و عمرانی آموزشگاه با روش های مناسب


گزارش تخصصی آموزگار چهارم درس علوم تجربی : برطرف کردن اضطراب و دلهره یکی از دانش آموزان پایه چهارم در درس علوم تجربی


گزارش تخصصی آموزگار پنجم : پرورش خلاقیت دانش آموزان پنجم ابتدایی با راهکارهای مناسب


گزارش تخصصی معاون آموزشی : کاهش افت تحصیلی یکی از دانش آموزان با روش های مناسب


پاورپوینت درباره معرفي بخشي از مهمترين پروژه هاي زيست محيطي انجام شده و در دست اقدام در POGC


پاورپوینت جامع درباره اصول پرورش قارچ خوراكي


پاورپوینت درباره حرف همزة


پاورپوینت درباره آزمون چهار گزینه ای: MCQ


پاورپوینت بررسی دقت تشخيص MRI در مقايسه با CT اسکن اسپيرال در توده های کبدی


پاورپوینت درباره بررسی دقت تشخيص MRI در مقايسه با CT اسکن اسپيرال در توده های کبدی


پاورپوینت درباره کار با رشته‌های کاراکتری در MATLAB


پاورپوینت درباره کنترل پیش بینی کننده مدل (MPC)


پاورپوینت درباره موزه داري


پاورپوینت درباره متغيرها



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp شراب خرما تهيه خرما تهيه ميشد دوره پارتها زعفران روغن آفتاب گردان پارتها زعفران ايران زندگاني داريوش نوشته مخلوط روغن آفتاب شرح زندگاني داريوش nbsp nbsp شده است رفته است زعفران ايران كاشت زعفران اين گونه اين كلمه زعفران تحرير ايرانيان كردند منابع همچنين پارچه ترجمه گياهان واقعيت تحقیق درباره زعفران 100صnbsp nbsp nbsp شراب خرما تهيه خرما تهيه ميشد دوره پارتها زعفران روغن آفتاب گردان پارتها زعفران ايران زندگاني داريوش نوشته مخلوط روغن آفتاب شرح زندگاني داريوش nbsp nbsp شده است رفته است زعفران ايران كاشت زعفران اين گونه اين كلمه زعفران تحرير ايرانيان كردند منابع همچنين پارچه ترجمه گياهان واقعيت
سایر محصولات